Nicolen

M I D S U M M E R-pentue

maanantai 24. elokuuta 2015

Tytöt tutustuvat maailmaan

Ei me tytöt pelkästään kotona möllötetä vaan kyllä mekin käydään tutustumassa kodin ulkopuoliseen maailmaan ja totutellaan mm. autokyytiin, hihnaan ja käydään monissa uusissa paikoissa.

Kotona on vielä siis kaksi tyttöä Taika ja Ruusu eli Saga ja Nuppu. Nuppu lähtee uuteen kotiinsa loppuviikosta. Olemme jo harjoitelleen jonkin verran hihnassa kulkemista. Yllättävän hyvin tytöt osaavat kulkea, ehkäpä se johtuu juurikin siitä kaverista tai sitten nämä ovat vain luonnonlahjakkuuksia :))

Kävimme Lempäälässä kanavanrannassa ihmettelemässä kalastajia ja samalla ekan kerran oltiin remmin päässä.
Kävimme myös melkein naapurissa havatapaamisessa viime perjantaina piipahtamassa. Siellä oli kymmenkunta muuta havannaa ja hienosti meni. Alkuun ihmeteltiin, mutta sitten otettiin jalat alle ja kirmatiin. Muut koirat osasivat hienosti varoa pikkutyttöjä.

Viikonloppuna kävimme myös täydentämässä ruokavarastoja Mustissa ja Mirrissä Tampereella. Tytöt herättivät niin paljon huomiota söpöydellään, ettemme meinanneet päästä kauppaan eikä kaupasta pois ollenkaan :))


Eilen meillä kävi havannapentuja leikkimässä pihassa. Yksi siskoista pääsi mukaan Lempi, lisäksi kaksi sisko-velipuolta Sissi ja Bruno sekä suklaanruskea Ruusu ja Ferra-neiti. Kaikki leikkivät sulassa sovussa melkein kaksi tuntia. Sen jälkeen oli veto poissa kaikista. Kivaa oli!!

Kuvat (C) Saila Ruohonen

Saga loikkaa siskopuolen Sissin perään

Saga, Sissi, Nuppu ja Ferra

Sissi ja Lempi

Siskopuolet Sissi ja Saga

Siskopuolet Lempi ja Sissi

Saga ja Sissi

Sissi, Lempi, Nuppu ja Ruusu

Lempi, velipuoli Bruno ja Ruusu

Nuppu, Sissi, Saga ja Ferran pylly

Ferra, Sissi, Nuppu, Saga ja joku Sagan alla :)

Lempi ja Bruno

Sissi ja Lempi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti