Nicolen

M I D S U M M E R-pentue

maanantai 10. elokuuta 2015

Priimaa pukkaa

Tänään oli jännä päivä - nimittäin pentutarkkipäivä ja pentujen sirutus. Pennut pääsivät ensimmäiselle autoajelulle ja mietinkin etukäteen, että minkälaisen kuoron kanssa olenkaan lähdössä liikkeelle :)) No, toisaalta, tämä väki ei kovin kovaäänista ole sinänsä eli eivät turhia ainakaan vielä metelöi.

Ensin juoksivat kotona rallia parisen tuntia ja eivät ehtineet nukkua kuin parikymmentä minuuttia, kun pitikin jo lähteä eläinlääkäriin. Pikkuväki heräsi heti salamana, kun avasin boxin vetoketjun... se tietää yleensä mukavaa ulkoiluhetkeä :)) Mutta eipäs tällä kertaa, vaan nyt mentiinkin autoon. Pienen pientä piipitystä kuului muutaman kerran matkan aikana, mutta lähinnä väki katseli boxin verkkoikkunoista.


Eläinlääkärissä oli kuuma... huhhuh. Tänään oli niin kuuma päivä, että kuumuus oli myös sisätiloihin pakannut niin, että hiki pukkasi varmaan myös pennuille, kun jouduimme odottelemaan hetkisen ja pennut olivat tiiviisti boxissa.
Priimaa pukkaa!! Koko jengi sai puhtaat paperit. Kaikilla oli kaikki kunnossa!! JEE!! Hienoja lapsia kertakaikkiaan! Eläinlääkäri vielä mainitsi, että kaikilla oli niin rauhallinen pulssi eli kukaan ei jännittänyt mitenkään erityisesti. Sirujen laitosta ei kukaan sanonut mitään.

Ja kyllä oli hiljaista väkeä takasmenomatkalla. Väki oli tosi väsynyttä, kun unet oli keskeytetty lähtiessä ja vielä käyty uudessa paikassakin outojen hajujen keskellä.

Nyt on pentujen rekisteröinti laitettu eteenpäin. Nimet on nyt viralliset enkä niitä enää muuttele, kun olen painanut Tallenna-nappulaa :))
Nyt odotellaan sitten rekisteröinnin valmistumista. Kennelliitto on nykyisin nopea ja minulla on aavistus, että nyt vieläkin nopeampi :))

Saadaan sitten loppuviikoksi rekkarit postin mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti