Nicolen

M I D S U M M E R-pentue

tiistai 11. elokuuta 2015

Rekisteröinti valmis!!

Pennut ovat nyt virallisia, niillä on kaikilla rekisterinumerot. Ihan huippunopeaa toimintaa Kennelliitolta. Eilen viiden maissa painoin Tallenna-nappulaa ja tänä aamuna yhdeksältä oli sähköpostissa viesti valmistuneesta rekisteröinnistä! Huh :)) Hienoa, täytyy sanoa! Paperipostia odottelen sitten tällä viikolla vielä, mutta alla kuvatodiste :))
Jokaisen pennun "omalle" sivullehan pääsee Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä ja sieltä etsimällä ensin oikean rodun, kasvattajan ja koiran. Jos siis ei ole käynyt aiemmin tutustumassa KoiraNetin suureen maailmaan :))

Tässä nyt esimerkkinä Jussin "oma sivu" Sieltä sivun alareunasta pääsee myös kätevästi muiden sisarusten sivuille.


Tänään otimme ulkoilussa "isommat areenat" käyttöön ja siirryimme alanurmikolle missä meillä on melkein jalkapallokentän verran tilaa juosta. Teimme tänne muuttaessamme ison nurmikentän olemassa olevalle silloiselle pikkupellolle ja siinä on kesäisin ollut meillä agilityesteitä. Tämä kesä on ollut poikkeus, nyt siinä ei ole ollut mitään. Mutta pentujen oli mukava juosta siellä eikä koko ajan tarvinnut olla hakemassa niitä vielä pois metsästä. Ehkä seuraavalla kerralla sitten reviiri taas kasvaa ja pusikot kiinnostaa entistä enemmän. Mutta meno on villiä rallia ja kun kuusi pistää menemään, on siinä kameramiehellä vaikeuksia  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti