Nicolen

M I D S U M M E R-pentue

maanantai 3. elokuuta 2015

Pentujen luonteista

Hmm... vaikeeta, näillä vesseleillä ei olekaan niin suuret erot luonteiden välillä kuin mitä jossain pentueissa joskus on ollut. Pennut ovat hyvin vilkkaan ja eloisan oloisia kaikki. Aivan pieniä eroja luonteiden välillä löytyy toki, mutta ei mitään merkittäviä. Sellaista selvää rämäpäätä tai rauhallisinta en sitten kuitenkaan pysty nimeämään.

Vieraita on käynyt ja kaikki ovat hyvin sosiaalisia uusia ihmisiä kohtaan. Monenlaisia ääniä on kuultu, pienen lapsen naurua ja itkua, imurin ääntä, turkinkuivaimen ääntä. Viikonloppuna kuivasin isä-Bobon turkkia puolitoista metriä pentujen aitauksesta, etten herättäisi meidän lastenlasta unilta. Pennut jatkoivat leikkiään eivätkä olleet moksiskaan kovasta äänestä minkä puhallin saa aikaan. Imurista ei välitetä, leikit jatkuu... Hyvä homma :)

Kun otimme pennuista viikonloppuna kuvia pihalla, otin pennut aivan uuteen paikkaan yksitellen eikä kukaan arastellut. Reipasta väkeä. Kaikki ovat pihallakin kovia tutkimusmatkailijoita ja menevät omia polkujaan. Meno vain kiihtyy.

Vida-äiti on alkanut vierottaa pentuja pikkuhiljaa. Suussa on hampaita ja mammakoira murisee jo hammassuille merkiksi, että baarissakäynti on enää rajoitettua. Nyt koitetaankin saada sitten baarihanat pikkuhiljaa kiinni ja syödään sitten kunnolla pelkkää ruokaa.

Tänään kuusiviikkoisina käytiin taas puntarissa. Hyvin meillä kasvetaan.

Jussi 1364g
Taika 1494g
Sade 1390g
Ruusu 1196g
Helmi 1100g
Pikku-Vida 1104g

Tässä vielä lisää viikonloppuna otettuja iiiiihania kuvia :)

Taika


HelmiPikku-VidaJussiSadeRuusu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti