Nicolen

M I D S U M M E R-pentue

torstai 20. elokuuta 2015

Kuulumisia uusista kodeista

Neljä ensimmäistä on lentänyt jo maailmalle. Hyvin pyyhkii kaikkien uusissa kodeissa! On ollut niin ihana kuulla, että kaikki on lähtenyt hienosti alkuun. Ruoka on maistunut hyvin, silloin valtakunnassa on kaikki hyvin. Olen saanut mukavia kuvaterveisiä ja videonpätkiä pikkuväestä.


Vila lähti Jaden ja Milon kaveriksi Lauran ja Severin kolmanneksi havannaksi. "Jade-prinsessa" ei ensin meinannut nuorimman paikkaansa luovuttaa, mutta suli pikkuhiljaa ja nyt leikit sujuvat jo hienosti.

(C) Laura PorevesiJade, Milo ja VilaElli-silkki sai kaverikseen Lempin ja heillä on leikit sujuneet ihan mahtavasti. Elli on ollut onnellinen uudesta kaverista ja jakaa lelujaan "pikkusiskon" kanssa.

(C) Heini Helin
Nelle lähti ainoaksi koiraksi Emmin ja Eemilin kotiin. Emmin lapsuudenkodissa on kuitenkin kaksi havannaa Friidu ja Fidel, joita Nelle on jo tavannut. Leikit on jo laitettu pystyyn Friidun kanssa :)

(C) Emmi Rautakorpi

Jussia odotti uudessa kodissa Kevin-havanna, jonka kanssa jo ensimmäisenä iltana oli laitettu leikit pystyyn. Pojat olivat heti bestikset ja yhteinen sävel oli löytynyt samantien. Ensimmäisenä aamuna nukuttiinkin jo samassa pedissä :))

(C) Sirpa Varpanen
Kiitos teille kaikille ihanista viesteistä, soitoista, kuvista, videoista. Pitäkää yhteyttä edelleenkin jatkossakin!! Ja aina saa soittaa, tai viestittää ihan mistä asiasta vain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti