Nicolen

M I D S U M M E R-pentue

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Melkein 4 viikkoa

Tällä viikolla ollaan totuteltu suurempaan maailmaan. Olkkarissa ollaan oltu jo hieman lattialla jonkin aikaa touhuamassa. Ajat ovat tosi lyhyitä, vain pienen hetkisen pennut jaksavat touhuta ja sitten jo haluavatkin takaisin aitaukseen nukkumaan. Muita meidän perheen koiria pennut ovat tapailleet ihan muutamia kertoja. Vida on selvästi huolissaan, kun pennut ovat lattialla muiden kanssa. Haluan pikkuhiljaa totuttaa emänkin siihen, että pentuja saa haistella myös muut :) Päivä päivältä homma sujuukin paremmin... ja pennut ovat tietenkin hyvin innoissaan tutustumassa uusiin kavereihin :)

Edelleen meillä nukutaan makkarissa pentulaatikossa. Vieläkään kukaan ei ole kammennut itseään yli laitojen - tosin yritys on kyllä kova. Aamusta heti laatikosta halutaan pois säestyksen kera ja sen jälkeen kirmataan makkarin lattialla suurin puhti pois. Sitten kaikki pennut siniseen pyykkikoppaan ja matka olkkariin voi alkaa. Taitaa olla enää pari päivää, kun vien niitä makkarin ja olkkarin välillä. Niin hyvin ovat kotiutuneet uuteen isompaan aitaukseen.

Pikkuhiljaa alkaa pennuissa näkyä jotain ehkä luonteenpiirteitäkin. Ainakin pentueen rauhallisimman ja tällä hetkellä kaksi vilkkainta osaan erottaa porukasta. Taika on rauhallisin tuumailija, touhuaa itsekseen ja mennä viipottaa omia polkujaan. Pikku-Vida on vilkas kuin mikäkin - ei meinaa pysyä valillä paikoillaan, samoin Jussi näyttää olevan melkoinen vipeltäjä. Mustat tytöt Helmi ja Sade ovat kovia kiipeämään syliin, ovat touhukkaita neitejä. Vaikka kyllä Jussikin on koko ajan kiipeämässä... Ruusu on mielestäni nautiskelija, välillä riehakkaampi ja välillä sitten massu taivasta kohden silteltävänä. Kovasti kaikki ovat aina tulossa suukoteltaviksi, kun lattialla makaa ja juttelee. Kaikki kellahtavat selälleen silityksiä odottaen. Osaavat nauttia elämästä, touhupeput <3

Mutta vielä tosiaan ei voi sanoa kovin tarkkaan mitään pennuista. Kaikki voi riippua siitä, kuinka väsynyt pentu milläkin hetkellä on ja kehitystä tietenkin tapahtuu eri aikaan eri yksilöidenkin välillä. Jossain hetkessä voi saada aivan eri kuvan kuin jossain toisessa hetkessä. Mutta ihania, vilkkaan ja eläväisen oloisia pentuja ovatten.

Alla tosi nopsaan räpsittyjä kuvia tältä viikonlopulta. Laatu ei ole kovinkaan hyvä, mutta kyllä niistä pennut erottaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti