Nicolen

M I D S U M M E R-pentue

tiistai 14. heinäkuuta 2015

3 viikkoa

Eilen tuli täyteen kokonaiset kolme viikkoa. Sinä päivänä tapahtuu yleensä uusia asioita :) Ainakin matokuuri annetaan ekan kerran pennuille, emolle ja meidän muille koirille. Sellaisen aika oli eilen. Jokainen pentu sai suuhunsa Canex-tahnaa oman painonsa mukaisen määrän.

Olin viikonloppuna poissa kotoa kaksi päivää. Mies hoiteli pikkuväkeä sillä aikaa. Huh, kyllä nämä oikeasti kahdessa päivässä valtavasti kehittyvät. Ainakin liikettä tulee lisää ihan hirmuisesti, leikkiä on enemmän ja paljon enemmän jo seurustellaan. Ihania tyyppejä. Yleensä juuri kolmen viikon kieppeillä pennuille tulee tarve päästä oma-aloitteisesti pois meidän pentulaatikosta. Olinkin jo odotellut, että koska tämä katras sen keksii ja juuri eilen katselinkin, kun kova pyrkimys oli kiivetä matalammasta kohdasta pentulaatikkoa kurkkimaan muuta maailmaa :) Vielä ei tästä porukasta ollut ketään yli laitojen, mutta joskus on ollut sellaisiakin pentuja, jotka jos kipuavat yli laitojen jo heti kolmeviikkoisina.


Jussi kurkkii

Tässä vielä pari kuvaa vanhasta "pienestä yksiöstä". Alkoi se kyllä käydäkin jo ahtaaksi.


No, tässä vaiheessa rakentelin tietenkin jo pientä kuitenkin hieman suurempaa yksiötä pennuille olkkariin. Saivat eilen käydä hetkisen tutustumassa jo siihen ja tänään sitten pidemmän aikaa. Samalla saavat meidän perheen koirat ihmetellä pentuja. Sinne sitä sitten heti nukahdettiin, kun käytiin eka baarissa syömässä. Ja aasi on tietenkin jokaisen pentueen nukkumakaverina...

Kolmiviikkoispainot

Jussi  770g
Sade  840g
Helmi  694g
Pikku-Vida  628g
Ruusu  756g
Taika  810g

Hienosti meillä kasvetaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti