Nicolen

M I D S U M M E R-pentue

torstai 4. kesäkuuta 2015

Perhetaustoista

Ekassa blogipäivityksessä mainitsin, että tämä Midsummer-pentue on minulle erityinen ja tärkeä. Ajattelin tässä päivityksessä muutamalla sanalla kertoa pentueen taustoista ja niistä mielestäni mielenkiintoisista koirista pentueen sukutaulussa.

Aloitetaan emän eli Vidan suvusta.

Vidan isä on minun ja ystäväni Terhin yhteisomistuksessa oleva Tanskan tuontiuros FI CH LV CH Nicondoes Depeche Mode eli Koda. Koda asuu meillä ja täyttää tänä vuonna 5-vuotta. Koda on mielestäni kauneimpia näkemiäni havannoita ikinä!

Koda / FI CG LV CH Nicondoes Depeche Mode

Vida emä on Kukka eli ensimmäisestä havannapentueestani kotiin jättämäni narttu Nicolen Festina Lente. Kukka on tänä vuonna 7-vuotta täyttävä, vilkas ja eloisa, ikuinen lapsi vissiin :)  Hänen äitinsä taasen on ensimmäinen ostamani havannanarttu eli Fiina / Jatakabi´s Querida Lucia. Kantanarttuni, jo edesmennyt.

Kukka / Nicolen Festina Lente

Fiina / Jatakabi's Querida Lucia


Pentueen isän Bobon äiti Minttu on kasvattini Nicolen Hasta La Vista. Minttu on mahtavan luonteen omaava, kaunisturkkinen narttu. Minttu on on näyttelyssä palkittu muutamaan kertaan vara-SERTillä ja PN-sijoituksella. Minttu oli sijoituskoira, nyttemmin sijoitusperheen oma. Harrastaa agilityä.

Minttu / Nicolen Hasta La Vista

Bobon isä taasen on saksantuontiuros Tailormade Treasure Star Of Havanna eli Arska, jonka olemme muutaman kasvattajaystävän kanssa Saksasta tuoneet. Tiesin jo heti aikoinaan, että haluan käyttää Arskaa Minttuun ja saada mahtavia lapsia :)) Siitä syntyikin ihania pentuja :) Arska asuu ystäväni Minnan luona Tuusulassa.


Arska / Tailormade Treasure Star Of Havanna


Bobon sisko on myös mainitsemisen arvoinen eli pentujen täti :) Nicolen Heart Of A Star eli Jade. Veljensä tavoin eloisa, vilkas, ystävällinen, rohkea, kaikkien kaveri. Jadella on myös 4 SERTiä jo saavutettuna ja useampi vara-SERT. Jade on sijoituskoirani.

Jade / Nicolen Heart Of A StarEi kommentteja:

Lähetä kommentti